Even voorstellen

HSA Dienstverlening is een detacheringsbureau gevestigd in Zaandam. Wij zijn werkzaam door heel Nederland voor verschillende bedrijven.

Aan de hand van de wensen leveren wij personeel en ondersteunende diensten in verschillende sectoren. Wij werken effectief samen met een dienstverlenende aanpak. Ons personeel is kritisch, waardoor zij hoge kwaliteit leveren.

Bij HSA gaan wij voor 100% vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener inzetbaar  in de techniek-, bouw-, industrie-, schoonmaak- en schildersbranche.

Onze Kernwaarden: Eerlijkheid, groei, toekomst en efficiënt werken. HSA heeft als missie om effectief te werken. Wij zoeken ons personeel daar ook zorgvuldig op uit. Het personeel wat wij inzetten voor u zijn in het bezit van een VOG en VCA. 

Elk project is anders en elke opdrachtgever heeft zijn specifieke wensen. Daarom bieden wij meer dan alleen onze vakkennis en jarenlange ervaring. Wij denken met onze opdrachtgevers mee, adviseren ze vanaf het begin én helpen om de juiste keuzes te maken. 

De korte lijnen in ons bedrijf zorgen ervoor dat we snel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. We maken vooraf duidelijke afspraken over wat de klant wel en niet van ons mag verwachten. Verder informeren wij de klant dagelijks tijdens de uitvoering van het bouwproject. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. 

De wensen van onze klanten staan altijd centraal. Een prachtige opgave om een bijdrage te mogen leveren aan u als bedrijf. Ons sterke personeelsbestand zorgt ervoor dat we in iedere sector snel personeel kunnen inzetten. Met kennis van de wet- en regelgeving zijn we in staat om zo efficiënt mogelijk te werken. Onze vakmensen maken het verschil. 

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Bel/WhatsApp 06-38304444 of vul het contactformulier in.

Scroll to Top

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Meer informatie